På Spelarena (Druidz E-Sport lokaler på Smeden) kan besökare ta del av ett brett utbud av aktiviteter och evenemang. Under sommaren arrangerar Druidz E-Sport lov verksamhet. På våra Game On aktiviteter är det fritt att spela och besökarna själva väljer vad dem vill spela och om det är PC eller Xbox. Vi bjuder på enklare fika.

Vi har ledare på plats och har man frågor går det bra att Ringa 0768 604546 
Ledare är Zabina och Emilio

När:

Måndagar och Tisdagar 11:00-13:00 Ålder 7 – 12
Måndagar och Tisdagar 13:00-16:00 Ålder 13 – 19

Veckorna 26,27,28,29

Vart:

Druidz E-Sport Smeden i huskvarna


Endast för medlemmar men du blir enkelt medlem här.

Inkludering och ett hållbart spelande

Vi i Druidz E-Sport strävar inte bara efter inkludering och ett hållbart spelande inom ramen för HBTQI+, utan engagerar oss också i att lyfta spelkulturen för att möta barns och ungas behov av en meningsfull fritid. Genom att erbjuda olika spel och olika spelplattformar ägnar vi oss åt att utbilda och förbereda för framtiden. I dagens samhälle är det av ökande vikt att visa upp spel och spelplattformar som främjar barn och ungdomars välmående och utveckling. På samma sätt som det finns olika förlag och författare när det gäller böcker, är inte alla spel lämpliga eller lämpade för barn. Vi hjälper till att navigera bland de olika spelen och identifierar de som vi anser vara positiva och givande ur vårt perspektiv.

Genom att aktivt arbeta med Multiplayer/Co-op spel lär vi ungdomarna att förstå vikten av samarbete och att vara lyhörda. För de som har svårt att fungera i en grupp ger vi möjlighet att spela spel där de ändå får en stund av att känna sig duktiga och bra. Vår strävan är att stärka individen så att de inte ser hinder, och vi förespråkar hela tiden att ungdomarna ska hjälpa varandra snarare än att vi tar över. Det är tydligt att ungdomar som har möjlighet att lära och lära andra växer både inom gruppen och som individer. Vi ser detta som en viktig del av att skapa en positiv spelgemenskap där varje individ kan trivas och utvecklas på sitt eget sätt.