Rörligbild

I studion finns kameror för både LIVE TV och filmskapande. Tillsammans med handledare från Spelarena kan vi hjälpa er att skapa studiecirkel eller prova på workshops.

Musikstudio

Fullt fungerande studio med kontrollrum o. vår teknik är modern med digitala mixerbord och ny teknik. Både byggt för LIVE mixning eller inspelning.  

Spelskapande

Börja från början och skapa en egen spelupplevelse. Här får ni hjälp med hur du börjar till hur du går vidare, Hur skapar man spel . från brädspel till digitalt. 

Vad kan man göra

På Spelarena kan besökare ta del av ett brett utbud av aktiviteter och evenemang.

Här arrangeras spelmässor, tävlingar, föreläsningar, workshops och andra spännande program för att främja samarbete, utbyte av idéer och lärande inom den digitala kulturen. Det är en plats där spelutvecklare, designers, teknikentusiaster och spelare kan mötas och inspireras av varandra.

Utbildning och Lärande

Vi stärker ungdomarna i skolan genom samarbete med kommunen.

Ett projekt är det vi gör tillsammans med Jönköpings kommun och en skola på ett av våra socioekonomiskt utsatta områden. Där jobbar vi med ett våldsförebyggande projekt tillsammans med Sverok och Män. Verksamheten bygger på en redan befintlig metodik tillsammans med både lärare från skolan och ledare från Druidz E-Sport. Med spelen som plattform jobbar vi kring våldsproblematik.